Tacos Al Pastor

Tacos Al Pastor
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tacos Al Pastor. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1530 kalorii, 47g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje $3.54 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz destylowany ocet, pasilla negro chiles, cola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tacos Al Pastor (AKA Pork & Pineapple Tacos), Tacos al Pastor, oraz Tacos Al Pastor.

Instrukcje

1
Łodygi, nasiona i nawodnić suszone chiles (strona 153).
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
2
Odcedzić i odstawić, zastrzegając moczenie cieczy.
3
W małym rondlu, gotować sok pomarańczowy na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę; odstawić. W słoiku blendera, puree ponownie nawodnione chiles aż gładka, dodając trochę moczenia wody, w razie potrzeby, w celu uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W dużej misce, dodać zmniejszony sok pomarańczowy, chiles puree, skórka pomarańczowa, brązowy cukier, czosnek, kminek, oregano, sól, czarny pieprz, ocet, sok z limonki, cola, i piwo i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
KminekKminek
PiwoPiwo
ColaCola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać wieprzowinę, przykryć i marynować w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Gotując gotować, wyjąć wieprzowinę z marynaty i dobrze odcedzić. W dużej, ciężkiej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Smażyć kawałki wieprzowiny, aż mięso jest gotowane przez, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z ognia i podawać od razu lub ogrzać na patelni, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Aby służyć, połóż tortille obok siebie, Otwórz twarz i nakładając się na talerz. Dziel nadzienie równo między tortillami i top z ananasem i salsą. Chwyć, złóż i zjedz od razu. Lub zbuduj własne taco: ułóż tortillę, otwartą twarz, w jednej ręce. Łyżka na niektóre nadzienie, top z ananasem i salsą, złożyć, i jeść od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
9
Smak
10
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
11
Tacos Marka Millera z Benjaminem Hargettem i Jane Horn. Copyright © 2009 by Mark Miller with Benjamin Hargett and Jane Horn. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Mark Miller jest uznanym szefem kuchni-założycielem Coyote Cafe w Santa Fe w Nowym Meksyku. Założył i był właścicielem trzynastu różnych restauracji na trzech kontynentach w latach 1979-200
12
Jest autorem dziesięciu książek w nakładzie prawie miliona egzemplarzy, w tym Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book i Coyote Cafe. Obecnie pracuje w Międzynarodowym doradztwie kulinarnym i mieszka w Santa Fe w Nowym Meksyku.Benjamin Hargett to kochający Podróże kucharz, który gotował w Europie, na Karaibach, w Meksyku i Stanach Zjednoczonych, gdzie przez wiele lat pracował z Markiem Millerem w Coyote Café.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia100
Magazyn