Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 313 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną polędwicę, pomidorową salsę pomidorową salsę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.