Przepis Slow-Cooker Tacos z indykiem może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 7 godzin i 25 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz pikantne fasolki chili w sosie, pomidorach, mieszance przypraw taco i kilku innych składnikach pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Taco Z Indyka Wolno Gotującego, Taco Z Indyka Wolno Gotującego, oraz Powolne Gotowanie Indyk Mole Tacos.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać fasolę chili i cebulę. Top z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Posypać przyprawą taco na indyka; łyżka salsy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Zęby Przyrodzenia
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 do 9 godzin.
4
Umieść indyka na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kości. Używając 2 widelców, wyciągnij indyka na strzępy. Wymieszać indyka do mieszanki fasoli w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka mieszanki indyka do muszli taco. Top z sałatą, pomidorem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.