Przepis mielone Tacos z indykiem może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz pod ręką wodę, mielonego indyka, ananasa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydziane Tortilla Tacos z mielonym indykiem, Wołowina mielona o Smaku południowo-zachodnim lub indyk na Tacos i sałatkę, oraz Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny.
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Indyka gotować na oleju, aż nie będzie już różowego; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu odkryte 5 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.