Taco Z Grillowanym Serem

Taco Z Grillowanym Serem
Tacos z grillowanym serem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. 174 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka awokado, sól koszerna, grillowanie ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie Tacos Z Grillowanym Serem, Tacos Nadziewane Serem Z Grilla, oraz Przyprawiona czarna fasola, grillowane awokado i Tacos z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby pico de gallo: umieścić pomidory, cebula, kolendra, jalapeño, sok z limonki, i czosnek w średnim boss i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą do smaku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
2
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grill plastry sera aż rumiane z pierwszej strony, o 1 minutę. Ostrożnie odwróć ser za pomocą cienkiej metalowej szpatułki. Grill, aż zbrązowieje na drugiej stronie, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grillowanie SeraGrillowanie Sera
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Przełożyć na tacę i posypać solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Tost tortille na grillu, aż ciepłe giętkie, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjąć z grilla i umieścić plastry grillowanego sera w tortilli. Top z plasterkami awokado i pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Pico De GalloPico De Gallo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn