Taco Z Grillowanym Serem

Tacos z grillowanym serem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. 174 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka awokado, sól koszerna, grillowanie ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie Tacos Z Grillowanym Serem, Tacos Nadziewane Serem Z Grilla, oraz Przyprawiona czarna fasola, grillowane awokado i Tacos z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby pico de gallo: umieścić pomidory, cebula, kolendra, jalapeño, sok z limonki, i czosnek w średnim boss i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą do smaku; odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grill plastry sera aż rumiane z pierwszej strony, o 1 minutę. Ostrożnie odwróć ser za pomocą cienkiej metalowej szpatułki. Grill, aż zbrązowieje na drugiej stronie, o 1 minutę więcej.
Przełożyć na tacę i posypać solą do smaku.
Tost tortille na grillu, aż ciepłe giętkie, o 30 sekund.
Wyjąć z grilla i umieścić plastry grillowanego sera w tortilli. Top z plasterkami awokado i pico de gallo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.