Taco wołowe wolnoopalające
Slow-cooker wołowina Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kminku, chili w proszku, sosu pomidorowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Taco wołowe wolnoopalające, Slow Cooker Chipotle Wołowe Tacos, oraz Slow Cooker Wołowina Barbacoa Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać równomiernie solą.
Gotować wołowinę, partiami, w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Usuń wołowinę, rezerwując kapiele w holenderskim piekarniku.
Dodaj 1 Łyżkę. chili w proszku do holenderskiego piekarnika; gotować, stale mieszając, 1 minutę. Wymieszać pastę pomidorową i gotować, ciągle mieszając, 2 minuty.
Dodaj 2 szklanki bulionu wołowego i wymieszać, skrobanie bitów z dołu holenderskiego piekarnika. Wołowinę odstawić do holenderskiego pieca i wymieszać.
Umieścić mieszaninę wołowiny w powolnej kuchence 4 1/2-quart.
Dodajemy cebulę i kolejne 4 składniki. Gotować na wysokie 4 godziny lub na niskie 6 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Podawać z ciepłymi tortillami i pożądanymi dodatkami.