Taco w torbie
Taco w torbie może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,92 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pomidorów, mieszanka przypraw taco, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco, oraz Copycat Taco Bell Taco Sauce.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż rumiane.
Wymieszaj przyprawę taco i przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W workach nieotwartych delikatnie zmiażdżyć wióry kukurydziane. Wycinaj rogi z toreb nożyczkami i rozcinaj torby wzdłuż bocznej krawędzi. Łyżka równych ilości mieszanki wołowiny, sałata, pomidor, ser Cheddar, salsa i śmietana do worków na wierzchu rozdrobnionych frytek.
Podawać w torbie i jeść za pomocą widelca.