Taco Supper Skillet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Taco Supper Skillet. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 553 kalorie, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka makaronu wagon wheel, valley corn, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja Taco Na Patelni, Patelnia Z Wołowiną Taco: Kolacja Easy Tex Mex, oraz Taco Stovetop Kolacja dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszaj mieszankę przypraw, wodę, niegotowany makaron, kukurydzę, fasolę i pomidory w wołowinę.
Podgrzać do wrzenia; wymieszać. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować od 10 do 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż makaron będzie pożądany i większość płynu zostanie wchłonięta.
Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Posypać serem i szczypiorkiem. Przykryć; odstawić na 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.