Taco Spaghetti Bake
Taco Spaghetti Bake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten przepis zawiera 6 porcji z 919 kalorii, 39g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla, kukurydzę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę można śledzić to danie główne z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 57% to danie jest dobre. Spróbuj Taco Spaghetti, Taco Spaghetti, oraz One Pot Taco Spaghetti podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować duże naczynie do pieczenia.
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Gotuj spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż ugotujesz, ale mocne do ugryzienia, około 12 minut.
Odcedzić i przełożyć makaron do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 minut; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać z przyprawą taco i wodą; gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia, około 5 minut.
Dodać kukurydzę i sos taco; gotować i mieszać do rozgrzania, około 5 minut więcej.
Połącz śmietanę z rosołem, śmietaną i 1 szklanką sera Cheddar w misce, aż równomiernie wymieszasz.
Rozprowadzić mieszaninę na spaghetti.
Mieszankę wołową rozprowadzić na kwaśnej śmietanie i na wierzch dodać 1 szklankę sera Cheddar i chipsy tortilla.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i bąbelkuje, około 30 minut. Pozostawić do ostygnięcia na 5 do 10 minut przed podaniem.