Taco Queso Dip
Taco queso Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 372 kalorie, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz salsę, skrobię kukurydzianą, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, oraz Taco z pieczarkami, Rajas i kukurydzą z queso Fresco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić Monterey jack i ser cheddar w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż równomiernie pokryje. Odstawić.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i lekko rumiane na brzegach, o 5 protokół.
Dodaj w jalapeño, czosnek, chili w proszku, kminek, i oregano i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, rozbijając drewnianą łyżką, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Wymieszaj salsę, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Wymieszaj odparowane mleko, skrobając dno patelni, aby uwolnić wszelkie uczucie i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać ser. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszaj śmietanę, kolendrę i skórkę z limonki. Doprawić solą do smaku.
Przelać do miski i podawać natychmiast.