Taco kukurydziane z cukinią-rzodkiewka Slaw

Taco kukurydziane z cukinią-rzodkiewka Slaw
Przepis zwęglone Tacos kukurydziane z cukinią-rzodkiewka Slaw jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.52 za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 1330 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz liście pasley, rzodkiewki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tacos z kukurydzą, cukinią-rzodkiewką i awokado { Redux}, Zwęglona kukurydza i cukinia Tacos, oraz Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn