Taco Chili z mieszanką
Taco Chili with Mix to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 115 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz mieszankę przypraw taco, chili w proszku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Taco Chili Pie, Tvp Taco Chili, oraz Taco Chili Mix.
Instrukcje
Do wymieszania: w słoiku 1-quart wide mouth, warstwa nerek i fasoli pinto.
W małej misce połącz mieszankę przypraw taco, suszoną mieszankę sosów sałatkowych, cebulę, chili w proszku i kminek. Owinąć przyprawy w folię lub celofan i umieścić w słoiku.
Włóż chipsy do torby i umieść w słoiku. Udekoruj wstążką lub tkaniną.
Fasolę umieścić w dużej misce, przykryć wodą i moczyć od 6 do 8 godzin lub przez noc.
Odcedzić i dodać do holenderskiego piekarnika.
Dodaj pakiet przypraw, wodę, pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles, sos pomidorowy i mieloną wołowinę.
Podgrzać do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, lub aż fasola będzie miękka.
Podawać z kukurydzą lub chipsami tortilla.