Taco Bake
Taco Bake to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz mieszankę, kukurydzę z kernela, mieszankę przypraw taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 368 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Taco Bake, Taco Bake, oraz Taco Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325ºF. Patelnia prostokątna Grease, 13x9x2 cale.
Gotować mieloną wołowinę i cebulę w 10-calowej patelni, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszaj suchą mieszankę przypraw, sos pomidorowy i kukurydzę. Łyżka do patelni; posypać serem. Wymieszać Bisquick mix, mleko i jajka, aż będzie gładka.
Piec około 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut przed cięciem.
Podawać z pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.