Tabouli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tabouli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz pękniętą pszenicę, ogórki, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tabouli, tabouli, oraz Soczewica Tabouli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania wlać wodę na popękaną pszenicę i przykryć, odstawić około 20 minut, aż pszenica będzie miękka i woda zostanie wchłonięta.
Dodać posiekane zioła i warzywa i wymieszać.
Połączyć olej, sok z cytryny i sól w osobnej misce.
Dodać do mieszanki pszenicy i dobrze wymieszać. Wyluzuj.