Słynny popcorn Emily
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słynnego popcornu Emily. Ten przepis służy 12 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz popcorn, olej roślinny, drożdże odżywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Emily ' s Famous Marshmallows, Słynne Tiramisu Emily, oraz Emily ' s Famous Bloody Mary.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodaj popcorn i umieść pokrywkę na patelni. Wstrząsnąć, aby pokryć ziarna olejem. Kiedy kukurydza zacznie pękać, stale potrząsaj patelnią, aż pęknięcie ustanie.
Wyjąć z ognia i wlać popped kukurydzę do dużej miski.
Skropić roztopionym masłem kukurydzę, jeśli używasz, i posypać drożdżami, chili w proszku, kminkiem i solą. Lubię trochę mieszać przed podaniem.