Słynna Restauracja Alfredo Sauce
Przepis słynny sos Alfredo Restauracja może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Działa dobrze jako niedrogi SOS. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, pół na pół, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Słynne CALZONE z restauracji Chez Panisse, Anthony ' s Linguine kalmary i krewetki Pomodoro-zrób klasykę ze słynnej restauracji Houston w domu, oraz Luther ' s BBQ Sauce-podczas gdy Restauracja może już nie być w pobliżu, nadal możesz zrobić ich sos do grilla w domu.
Instrukcje
Umieść makaron w dużym garnku z lekko osoloną wrzącą wodą. Gotować do miękkości, o 8 protokół.
Połączyć masło, ser śmietankowy i pół na pół w rondlu. Doprawić solą czosnkową i pieprzem cytrynowym. Doprowadzić do niskiego wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Podawać ponad 12 uncji makaronu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo