Słynna czerwona fasola i kiełbasa Richarda i Suzanne

Słynna czerwona fasola i kiełbasa Richarda i Suzanne
Słynna czerwona fasola i kiełbasa Richarda i Suzanne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 801 kalorii, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest świetne. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Moja mama ' s Famous Calico Baked Beans, oraz Czerwone Chili Suzanne.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Zastrzegając kapanie, usunąć boczek, i osuszyć nadmiar tłuszczu z ręcznikami papierowymi; kruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Dodać oliwę z oliwek, liście laurowe, i płatki czerwonej papryki do kapiących boczek na patelni i podgrzać. Ugotuj zieloną paprykę, czerwoną paprykę, żółtą cebulę, zieloną cebulę i czosnek w mieszaninie oliwy z oliwek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Cebula żółtaCebula żółta
Zielona CebulaZielona Cebula
Liście LauroweLiście Laurowe
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść fasolę w ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wlać wodę na fasolę; dodać mieszaninę warzyw z patelni i gotowanego boczku; wymieszać. Dusić 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Podczas gdy masło topi się w mieszaninie fasoli, powrót patelni do ognia i gotować kiełbasę na patelni, aż lekko rumiane; dodać kiełbasę do fasoli. Spłucz dno patelni niewielką ilością wody i wlej do mieszanki fasoli. Gotować fasolę kolejny 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn