Słowacka zupa z kiszonej kapusty Świątecznej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 15g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 44 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mąkę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty, Słowacka Świąteczna Zupa Grzybowa, oraz Zupa Z Kiszonej Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dużego garnka włożyć kiszoną kapustę, rosół z kurczaka, ziarna pieprzu, liście laurowe, sól i grzyby i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kiełbasę i cały kawałek szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Niech gotować na średnim ogniu przez 1 1/2 godziny.
4
Dodaj śliwki po pierwszej godzinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwki
5
Mięso wyjąć z zupy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Posypać cebulę mąką i papryką; gotować i mieszać przez minutę. Stopniowo mieszaj w wodzie widelcem, aby nie powstały grudki. Doprowadzić do wrzenia i pozostawić do zgęstnienia.