Słomki Do Sera Cheddar

Słomki Do Sera Cheddar
Słomki do sera Cheddar wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 677 kalorii, 19g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, mąkę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Słomki z serem Cheddarowo-czarnym sezamowym, Słomki do sera Cheddar-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, oraz Słomki Do Sera.

Instrukcje

1
Ubijaj 5 pierwszych składników ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego miksera stojącego do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Użyj prasy do ciastek z dyskiem w kształcie gwiazdy, aby uformować mieszaninę w długie wstążki, zgodnie z instrukcjami producenta, na arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Pokrój wstążki na 2-calowe kawałki.
4
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
1
Połącz składniki zgodnie z zaleceniami; schłodzić ciasto 2 godziny. Uformuj ciasto na 4 (8-calowe) kłody; owinąć każdy w folię i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Pokroić każdą kłódkę w plastry o grubości 1/4 cala; umieścić na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w 350 przez 13 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym opakowaniu 1 tydzień.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn