Słodziki smażone z fasolą Fava
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone Sweetbreads z fasoli Fava spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 252 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, fasola fava, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rzodkiewka smażona z fasolą Fava / rzodkiewka rewelacja, Boczek smażony fasola Fava z jajkiem gotowanym i Manchego, oraz Smażone Piersi Z Kurczaka Z Fasolą Fava I Zielonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sweetbreads: umieścić składniki kłusowania w 3 quart saute patelni i dodać tyle wody, aby w pełni zanurzyć sweetbreads. Doprowadzić wodę do wrzenia, następnie dodać do słodkości i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 7 minut, aż słodkości będą twarde, ale nadal miękkie w dotyku.
Wyjąć sweetbreads z ognia i ostudzić. Palcami i cienkim nożem Usuń membranę oraz inne tkanki i rurki z ciastek, ciągnąc i odciągając cienką warstwę od ciastek. Cukierki powinny być przechowywane w dużych grudkach.
Rozgrzać saute patelni z łyżką masła i niech brązowy. Następnie dodać fasolę fava i saute na średnim ogniu do miękkości, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Pieczywo posmarować mąką i odstawić.
Rozgrzać patelnię saute z inną łyżką masła ciepła na średnim ogniu.
Dodaj sweetbreads i niech powierzchnia brązowy Nie przesuwając sweetbreads z patelni, aż każda strona jest rumiane.
Dodać fasolę fava z powrotem na patelnię i wymieszać.
Podawać natychmiast. Wycisnąć sok z cytryny na słodkości i fasoli fava.