Słodkości brownie BAKER ' s Mocha
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Baker Mocha Brownie Sweethearts spróbować. Ten przepis służy 35 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Maxwell house international suisse Mokka, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj BAKER ' s one BOWL Mocha Truffle Pie, Ciasto Lodowe Mocha Brownie, oraz Brownie Mocha Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania.
Mikrofalówka niesłodzona czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. lub do roztopienia masła; mieszać, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać. Wymieszać z cukrem. Zmiksować w jajkach i wanilii.
Dodać mąkę i aromatyczną kawę rozpuszczalną; dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Całkowicie fajne.
Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć brownie z patelni; pokroić w kształty za pomocą foremki do ciastek w kształcie serca o przekątnej 1-1/2 cala. Wyrzucić resztki lub zarezerwować do innego użytku. (Patrz wskazówka.)
Stopić półsłodką czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zanurz Topy serc brownie, po 1 na raz, w roztopionej czekoladzie; umieść, zanurzone boki do góry, na talerzu. Przechowywać w lodówce, aż polewa czekoladowa jest firma.