Słodko-pikantny sos sezamowy

Słodko-pikantny sos sezamowy
Słodko-pikantny sos sezamowy to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 96 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu hoisin, nasiona sezamu, Azjatycki olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Słodko-pikantny Azjatycki sos do maczania z sezamem-Scallion Flatbread i krewetkami, Słodko-pikantne orzechy włoskie Sezam, oraz Słodka i pikantna łopatka wieprzowa z ogórkami Sezamowymi.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w małej misce z 1/2 szklanki gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Make ahead: schłodzić hermetycznie do 1 tygodnia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn