Słodko-Pikantny Glazurowany Łosoś

Słodko-pikantny glazurowany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 282 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, musztardy, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Słodki I Pikantny Glazurowany Łosoś, Pikantno-Słodki Glazurowany Łosoś, oraz Słodki i pikantny glazurowany łosoś z brzoskwinią i pieprzem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Umieścić rybę na wyłożonej folią patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem.
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut.
Mieszanka cukru pędzla równomiernie na łososia; broil 3 cale od ciepła 3 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.