Słodko-pikantne Tacos z łososiem
Słodko-pikantne Tacos z łososia to pescatarian danie główne. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, oliwę z oliwek, meksykańską mieszankę przypraw i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodkie i pikantne Tacos, Słodkie i pikantne krótkie żeberka Tacos, oraz Sweet N ' Spicy Shrimp Lettuce Tacos.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników i 1 łyżkę meksykańskiej mieszanki przyprawowej w misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Posypać rybę pozostałą 1 łyżką mieszanki przypraw.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Połamać ryby na małe kawałki.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tortille napełnij mieszanką kapusty i łososia, wierzch z mango Pico de Gallo i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.