Słodko-pikantna pieczona polędwiczka wieprzowa

Słodko-pikantna pieczona Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 185 kalorii, 24g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mielony kminek, brązowy cukier, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodka i pikantna Glazurowana Polędwica wieprzowa z Czerwonym Zacierem ziemniaczanym, Słodko-pikantna pieczona Polędwica wieprzowa, oraz Słodko-pikantna pieczona Polędwica wieprzowa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu; dodaj wieprzowinę, obracając się do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę lub na noc.
Wyjąć wieprzowinę z naczynia, zastrzegając marynatę.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Szczotka z reserved marynaty. Włóż termometr do mięsa do najgrubszej porcji wieprzowiny.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Wyjąć z piekarnika; przykryć i odstawić 5 minut.