Słodko-kwaśny Meat Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj słodko-kwaśny Meat Loaf. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka bułki tartej, jajko, zakupiony sos słodko-kwaśny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-kwaśny Meat Loaf, Bochenek mięsny słodko-kwaśny, oraz Słodko-kwaśny Bochenek mięsa z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Jajko ubić w dużej misce.
Dodać wszystkie pozostałe składniki bochenka mięsa; dobrze wymieszać. Mocno nacisnąć mieszankę w nieczystej patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 cale.
Piec w 350ºF. przez 40 minut.
Wyjąć Bochenek mięsa z piekarnika.
Na bochenku rozprowadzić około 3 łyżek sosu słodko-kwaśnego. Ułóż pierścienie papryki i plastry ananasa na sosie.
Posmarować pozostałą łyżką sosu.
Powrót do piekarnika; piec dodatkowe 25 do 30 minut lub do mięsa bochenek jest dokładnie gotowane w środku i mięsa termometr rejestruje 160ºF. Przykryć folią; odstawić na 5 minut przed pokrojeniem bochenka na plasterki.