Słodko-kwaśny Dzik: Cinghiale w Agrodolce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1242 kalorii, 46g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 godzin i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczenia czekolady, liść laurowy, Cukier Drobny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Cinghiale w agrodolce (Dzik słodko-kwaśny), Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri, oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu, połączyć 2/3 wina, 1/3 szklanki octu, 1 szalotka, 1 ząbek czosnku, 1 marchew, goździki, liść laurowy i tymianek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Mięso z dzika włożyć do nieaktywnej zapiekanki i zalać schłodzoną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Knurów
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Niech marynować w lodówce przez 2 dni, obracając często. Po 2 dniach wyjąć mięso i zarezerwować marynatę. Mięso osuszyć, zwinąć i związać sznurkiem rzeźniczym. Doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piecu podgrzać smalec na dużym ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Smalec
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Porwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodaj pozostałe szalotki, czosnek, marchew, wraz z selera i prosciutto i gotować pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj pozostałe Wino i po prostu przykryj mięso zarezerwowaną marynatą i wrzącą wodą, jeśli to konieczne. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest gotowane przez i jest przetargu widłowego, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Wyjmij mięso z holenderskiego piekarnika i utrzymuj je w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
8
Przenieść wszystkie soki na patelni do blendera lub robot kuchenny i puree gładkie. Wróć do płyty kuchennej i wymieszaj cukier, czekoladę i pozostały ocet. Gotować 3 minuty na średnim ogniu, następnie dodać rodzynki, orzeszki piniowe i kandyzowaną skórkę i zdjąć z ognia. Mięso pokroić w plasterki i podawać z polanym sosem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki Cytrynowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
W rondlu 2-quart, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia, upewniając się, że cały cukier jest rozpuszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
10
Zdjąć z ognia. W dużym rondlu połącz skórkę i wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Usuń skórkę, spłucz zimną wodą i powtórz proces jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
12
Blanszowaną skórkę umieścić w rondlu i polać syropem na skórkę, dodając dodatkowy cal, aby pokryć skórkę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż skórka jest przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Zdjąć z ognia i ostudzić.
14
Odcedzić syrop i ułożyć skórkę na stojaku chłodzącym. Wrzucić cukier i przechowywać w szczelnym pojemniku.;