Słodko-kwaśny Dzik: Cinghiale w Agrodolce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1242 kalorii, 46g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 godzin i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczenia czekolady, liść laurowy, Cukier Drobny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Cinghiale w agrodolce (Dzik słodko-kwaśny), Dzik w stylu wschodniej strony: Cinghiale di Calitri, oraz Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu, połączyć 2/3 wina, 1/3 szklanki octu, 1 szalotka, 1 ząbek czosnku, 1 marchew, goździki, liść laurowy i tymianek i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Mięso z dzika włożyć do nieaktywnej zapiekanki i zalać schłodzoną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Knurów
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Niech marynować w lodówce przez 2 dni, obracając często. Po 2 dniach wyjąć mięso i zarezerwować marynatę. Mięso osuszyć, zwinąć i związać sznurkiem rzeźniczym. Doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piecu podgrzać smalec na dużym ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Smalec
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Dodaj pozostałe szalotki, czosnek, marchew, wraz z selera i prosciutto i gotować pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Cały Imbir, Rozgnieciony
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodaj pozostałe Wino i po prostu przykryj mięso zarezerwowaną marynatą i wrzącą wodą, jeśli to konieczne. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest gotowane przez i jest przetargu widłowego, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Wyjmij mięso z holenderskiego piekarnika i utrzymuj je w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8
Przenieść wszystkie soki na patelni do blendera lub robot kuchenny i puree gładkie. Wróć do płyty kuchennej i wymieszaj cukier, czekoladę i pozostały ocet. Gotować 3 minuty na średnim ogniu, następnie dodać rodzynki, orzeszki piniowe i kandyzowaną skórkę i zdjąć z ognia. Mięso pokroić w plasterki i podawać z polanym sosem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
W rondlu 2-quart, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia, upewniając się, że cały cukier jest rozpuszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Zdjąć z ognia. W dużym rondlu połącz skórkę i wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
11
Usuń skórkę, spłucz zimną wodą i powtórz proces jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12
Blanszowaną skórkę umieścić w rondlu i polać syropem na skórkę, dodając dodatkowy cal, aby pokryć skórkę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż skórka jest przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
13
Zdjąć z ognia i ostudzić.
14
Odcedzić syrop i ułożyć skórkę na stojaku chłodzącym. Wrzucić cukier i przechowywać w szczelnym pojemniku.;