Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Słodko-kwaśne żeberka mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1040 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, papryka, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Crockpot słodko-kwaśny granat krótkie żeberka z kremową polentą, Duszone żeberka wołowe z serową kaszą chrzanową i słodko-kwaśnym sosem Porter, oraz Słodkie i pikantne żeberka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przyprawić żeberka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku lub garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj krótkie żeberka i brązowy ze wszystkich stron, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Przełożyć mięso na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodać cebulę, czosnek, posiekane łodygi selera i paprykę do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Dodać 6 szklanek wody i 2 łyżeczki soli i wymieszać, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Powrót mięso do garnka i doprowadzić do duszenia. Przykryć, przenieść do piekarnika i gotować 1 godzinę, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
8
W międzyczasie, puree posiekaną chard, sok z cytryny, szalotki, liście selera, 1 1/2 szklanki wody i 1 łyżeczka soli w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Chard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Garnek wyjąć z piekarnika, wymieszać z puree z chard, burakami, marchewką, słodkimi ziemniakami i cukrem. Powrót garnek do piekarnika i gotować, odkryte, aż mięso i warzywa są miękkie, ale przytrzymaj ich kształt, 1 godzina, 30 minut do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Chard Szwajcarski
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
10
Usuń kości z krótkich żeber; odtłuścić tłuszcz z sosu. Doprawić solą i pieprzem. Kadzi mięso, warzywa i sos do płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.