Słodko-kwaśne paszteciki z indyka
Słodko-kwaśne paszteciki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,24 zł za porcję. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz musztardę, jajko, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ww paszteciki wołowe ze słodko-kwaśną cebulą 5 punktów, Indyk słodko-kwaśny, oraz Sweet ' N ' Sour Turkey.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) i posmaruj naczynie do pieczenia 9x12 cali.
Zmielonego indyka, bułkę tartą, cebulę, jajko, sól i pieprz wymieszać w misce i uformować na 6 pasztecików.
Umieścić paszteciki w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Wymieszać syrop klonowy, ketchup, musztarda, ocet, i olej w misce, i odstawić.
Paszteciki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, wyjmujemy z piekarnika i odwracamy.
Skropić paszteciki z mieszaniny syropu klonowego, powrót do piekarnika, i piec, aż paszteciki są rumiane i sos jest bulgotanie i zagęszczony, o 45 protokół.