Słodko-kwaśne klopsiki Shane ' a
Shane ' s Sweet and Sour Meatballs wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, musztardę dijon, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Shane ' s Sweet and Sour Meatballs (My Version), Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), oraz Klopsiki słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W głębokiej nie nasmarowanej patelni do pieczenia dodaj rozmrożone klopsiki. Polać klopsiki kawałkami ananasa. W średniej misce dodać musztardę, czerwoną i zieloną cebulę i czosnek.
Dobrze wymieszać. Dodać klopsiki i ananasa z sosem musztardowym.
Dodać sos słodko-kwaśny i doprawić czarnym pieprzem.
Wyjąć z piekarnika; dodać pozostały sok ananasowy, wymieszać, aby połączyć, i umieścić z powrotem w piekarniku na pozostałe 30 minut.
W rondlu wymieszaj wszystkie składniki. Gotować na dużym ogniu. Miej na to oko. Nie odchodź. Gotować przez 2 minuty i wymieszać. Po 3 do 4 minutach zdjąć z ognia i wymieszać przez 2 minuty. Stosować tego samego dnia lub przechowywać w lodówce maksymalnie przez około 2 do 3 tygodni.