Słodko-kwaśna czerwona kapusta
Słodko-kwaśna czerwona kapusta to dodatek, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 69 kalorii. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga jabłek, liścia laurowego, wody i cukru. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Słodko-kwaśna czerwona kapusta, Czerwona Kapusta Słodko-Kwaśna, oraz Słodko-Kwaśna Czerwona Kapusta.
Instrukcje
Umieść kapustę w dużym rondlu; ułóż jabłka na kapuście.
Połącz cukier i goździki; posyp jabłka.
Połącz ocet i wodę; polej wszystko.
Ułóż masło na wierzchu; w razie potrzeby dodaj sól. Przykryj i zagotuj, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do wchłonięcia płynu, od czasu do czasu mieszając.
Usuń liść laurowy przed podaniem.