Słodko-kwaśna Azjatycka Sałatka z makaronem

Słodko-kwaśna Azjatycka Sałatka z makaronem
Słodko-kwaśna Azjatycka Sałatka z makaronem jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz sos słodko-kwaśny, kasztany wodne, orzechy nerkowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka makaronowa słodko-kwaśna, Sałatka Z Makaronem Słodko-Kwaśnym, oraz Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
2
Umieść makaron, kapustę, grzyby, strąki grochu i kasztany wodne w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
GrzybyGrzyby
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
KapustaKapusta
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Sos słodko-kwaśny i jogurt wymieszać widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
SOSSOS
4
Wlać na sałatkę; wrzucić, aż pokryte.
5
Posypać nerkowcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn