Słodko-Gorąca Musztarda MIODOWA
Słodko-Gorąca musztarda miodowa jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka musztardy, jajka, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodkie ziemniaki miód i musztarda, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Gorące Miodowe Kliny Ananasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier i musztardę ubij razem w ciężkim rondlu 3-litrowym; stopniowo ubijaj ocet i jajka, aż do wymieszania.
Gotować mieszaninę musztardy na średnim ogniu, stale ubijając, 10 do 12 minut lub do gładkiej i zagęszczonej.
Zdjąć z ognia i ubić miodem.
Pozostawić do ostygnięcia i przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce do 1 miesiąca.
Żurawinowo-orzechowa Sałatka z kurczaka: wymieszać 8 filiżanek posiekanego gotowanego kurczaka; 3 żeberka selera, pokrojone w kostkę; 5 zielonej cebuli, cienko pokrojonych w plasterki; 1 1/2 szklanki posiekanych, opiekanych orzechów pekan; 1 (6-uncja) pakiet słodzonej suszonej żurawiny; 1 szklanka majonezu; i 1/2 szklanki słodko-gorącej musztardy miodowej. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić do 3 dni. Składniki 6 do 8 porcji. Przygotowanie: 20 min.