Słodko-gorzki budyń czekoladowy z malinami

Słodko-gorzki budyń czekoladowy z malinami
Słodko-gorzki Pudding czekoladowy z malinami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, ekstrakt waniliowy, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, oraz Słodko-gorzki budyń czekoladowy.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połączyć mleko w średnim rondlu; doprowadzić do duszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wyjąć z ognia; dodać słodko-gorzką czekoladę na patelnię, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Stopniowo mieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny czekolady do mieszaniny jaj; dodać mieszaninę jaj do pozostałej mieszaniny czekolady na patelni, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż mieszanina będzie gęsta i kremowa, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać do miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Wyluzuj. Top z malinami i białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn