Słodkie Ziemniaki W Stylu Francuskiej Cebuli

Słodkie Ziemniaki W Stylu Francuskiej Cebuli
Słodkie ziemniaki, Francuska cebula może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Ta przystawka ma 235 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bulion z kurczaka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym, Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Południowym, oraz Francuska zupa cebulowa - w stylu włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. i włóż ziemniaki do piekarnika na wyłożonej folią tacy. Mogą być brudne.Z grubsza posiekać cebulę. Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni i dodać cebulę na patelni wraz z 1 łyżka soli i trochę pieprzu. Cebulę ugotować na małym ogniu. To musi być długi, powolny proces. Dwa funty zajmie więcej niż godzinę, aby karmelizować prawidłowo, w zależności od cebuli. Wilgoć w cebuli może się znacznie różnić.Gdy cebula karmelizuje się i rezygnuje z większości płynów, zaczną się rozkładać i uzyskać nieco pasty w konsystencji. Jest to czas, aby dodać około ½ szklanki słodkiego wina Marsala na patelni. Użyj drewnianej łyżki zeskrobać dno patelni i połamać wszystkie małe kawałki, które mogą tam utknąć. Mieszaj, aż patelnia będzie prawie sucha, a cebula będzie dość lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj kolejną ½ szklanki Marsali i powtórzyć cały proces. Nazywam to" French onion "  proces i to daje masę (około 2 szklanki) genialnie aromatycznej cebuli.Gdy ziemniaki są dość miękkie przez całą drogę umieścić je na stojaku do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Umieść stojak nad naczyniem do pieczenia, ponieważ ziemniaki mają tendencję do kapania słodki, lepki, syrop, który jest niedźwiedziem do czyszczenia liczników, gdy ma dried.As jak tylko ziemniaki są prawie wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie ze skórkami z nich. Jeśli to zrobisz, gdy są jeszcze dość gorące, jest to łatwa praca.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Włóż obrane ziemniaki do miski do mieszania wraz z 1-szklanka bulionu kurczaka, 1 szklanka startego parmezanu, pozostałe 5 łyżek masła, około 3/4 swojej "francuskiej cebuli" cebuli, i trochę czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Wymieszać je wszystkie razem bardzo dobrze. Możesz użyć drewnianej łyżki, aby uzyskać rustykalną teksturę z kawałkami cebuli mieszanymi w ziemniakach. Możesz też użyć robota kuchennego, aby uzyskać bardziej bitą teksturę.Jeśli szybko pracowałeś, ziemniaki powinny być nadal gorące i gotowe do podania. Ale również ładnie się układają i można je ponownie ogrzać w piekarniku. Tak czy inaczej, dostosuj przyprawę przed podaniem. Użyj ostatniej cebuli jako dekoracji i trochę więcej parmezanu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn