Ten przepis służy 20 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sos marinara, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodkie ziemniaki i czarna fasola Quinoa miski, Pieczone słodkie ziemniaki, kalafior, ciecierzyca, i zielona fasola Quinoa Buddha miski z sosem nerkowca krem, oraz Sweet Potato & Black Bean Chili.
Instrukcje
1
Szpinak podzielić na 4 miseczki. Kuchenka mikrofalowa każdy, odkryte, na 1 minutę na wysoki więdną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Słodkie ziemniaki, fasolę, pomidory, paprykę i ser podzielić na miseczki ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać kminek i cynamon w sosie marinara; podzielić między miseczki lub podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona