Słodkie Ziemniaki-Kotlety Z Indyka
Sweet Potato-Indyk klopsiki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 161 smakoszy i kucharzy. Mieszanka miodowego sosu barbecue, cebula, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety z indyka i słodkie placki ziemniaczane, Cheddar-Nadziewane słodkie ziemniaki BBQ Indyk klopsiki, oraz Pieczeń Z Indyka Na Słodko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 2 quart.
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać słodkie ziemniaki, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić słodkie ziemniaki i rozgnieść lub ubić na gładką masę.
W dużej misce wymieszać mielonego indyka z jajkiem, słodką cebulą, czosnkiem, sosem barbecue, ketchupem, musztardą Dijon i pełnoziarnistą bułką tartą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać słodkie ziemniaki i wymieszać, aż do równomiernego połączenia. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt mokra, dodaj więcej bułki tartej. Użyj rąk, aby uformować mieszankę indyka w kształt bochenka i umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 1 godzinę. Bochenek pokroić w plasterki.