Słodkie ziemniaki i chorizo Tacos

Przepis słodkie ziemniaki i chorizo Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 966 kalorii, 37g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, liście sałaty rzymskiej, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chorizo, Słodkie Ziemniaki + Tacos Z Czarną Fasolą, Chorizo i tacos ze słodkich ziemniaków z salsą jabłkowo-granatową, oraz Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i słodkie ziemniaki obrać i pokroić w 1/2-in. kostki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, ziemniaki i sól i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniak jest po prostu przetargu, 8 do 9 protokół.
Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i dodać chorizo. Gotować, rozbijając kiełbasę z tyłu łyżką, aż gotowane przez, 7 do 8 protokół.
Tymczasem ciepło tortille w piekarniku lub kuchence mikrofalowej, lub char nad otwartym płomieniem, aż ogrzane i zmiękczone. Owinąć w folię lub czysty ręcznik kuchenny, aby utrzymać ciepło.
Ułóż i cienko pokroić sałatę; Połącz w misce z sokiem z połowy limonki i cotija. Połowę, obrać, dół, i cienko pokroić awokado; umieścić w innej misce i wrzucić sok z pozostałej połowy limonki.
Łyżka około 3 łyżki. chorizo - mieszanka słodkich ziemniaków do każdej ciepłej tortilli. Sałatę i awokado podzielić między tacos.
* Znajdź Meksykańskie chorizo i cotija w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i rynkach Latino. Unikaj bardzo miękkiego, jasnopomarańczowego chorizo-jest zbyt tłusty.