Słodkie ziemniaki i chorizo Tacos

Słodkie ziemniaki i chorizo Tacos
Przepis słodkie ziemniaki i chorizo Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 966 kalorii, 37g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, liście sałaty rzymskiej, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chorizo, Słodkie Ziemniaki + Tacos Z Czarną Fasolą, Chorizo i tacos ze słodkich ziemniaków z salsą jabłkowo-granatową, oraz Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i słodkie ziemniaki obrać i pokroić w 1/2-in. kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę, ziemniaki i sól i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniak jest po prostu przetargu, 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i dodać chorizo. Gotować, rozbijając kiełbasę z tyłu łyżką, aż gotowane przez, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Tymczasem ciepło tortille w piekarniku lub kuchence mikrofalowej, lub char nad otwartym płomieniem, aż ogrzane i zmiękczone. Owinąć w folię lub czysty ręcznik kuchenny, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ułóż i cienko pokroić sałatę; Połącz w misce z sokiem z połowy limonki i cotija. Połowę, obrać, dół, i cienko pokroić awokado; umieścić w innej misce i wrzucić sok z pozostałej połowy limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Łyżka około 3 łyżki. chorizo - mieszanka słodkich ziemniaków do każdej ciepłej tortilli. Sałatę i awokado podzielić między tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
8
* Znajdź Meksykańskie chorizo i cotija w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i rynkach Latino. Unikaj bardzo miękkiego, jasnopomarańczowego chorizo-jest zbyt tłusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn