Słodkie ziemniaki, boczek i jabłko Hash
Słodkie ziemniaki, boczek i jabłko Hash jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz boczek, pestki dyni, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Bataty Z Boczkiem, Łatwy Boczek Słodkie Ziemniaki Hash, oraz Słodkie ziemniaki i boczek śniadanie Hash.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce, dodać słodkie ziemniaki, skropić oliwą z oliwek i posypać solą, do smaku. Wrzucić do herbu i ułożyć je na blasze do pieczenia. Piecz słodkie ziemniaki, aż będą miękkie, ale nie papkowate, o 10 do 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i rezerwy.
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek.
Dodać boczek i umieścić patelnię na średnim ogniu. Gdy boczek zaczął się chrupiące i brązowe, dodać cebulę, doprawić solą i saute, aż cebula są bardzo miękkie i aromatyczne.
Dodaj jabłka i białka scallion i saute przez 3 do 4 protokół. Wymieszać słodkie ziemniaki, i saute aż słodkie ziemniaki są gotowane przez i zaczyna się chrupiące, o 7 do 8 protokół.
Przenieś do półmiska i udekoruj zielenią szalotki i pestkami dyni.