Słodkie ziemniaczane Gnocchi z włoską kiełbasą Alfredo

Słodkie ziemniaczane Gnocchi z włoską kiełbasą Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, śmietanę, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Saag ' s Basil Cracked Pepper Sausage With Sweet Potato Gnocchi, Pieczenie słodkiej włoskiej kiełbasy, pieprzu i ziemniaków, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą I Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby włoską kiełbasę Alfredo, podgrzać duży ciężki dno patelni na średnim ogniu. Włoską kiełbasę rozbijamy na rozgrzaną patelnię i ciągle mieszamy, aby się rozpadła i dokładnie gotujemy.
Usunąć kiełbasę z patelni do miski wyłożonej papierowym ręcznikiem. Odstawić. Na patelni powinno być jeszcze trochę kapieli z kiełbasy na dnie.
Podsmażyć cebulę na patelni, aż lekko zmięknie, o 3 protokół. Wymieszać z czosnkiem, grzybami i szpinakiem. Gotuj kolejne 3 minuty, aby zwiędnąć szpinak i pozostawić czosnek, aby uzyskać pachnący. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i wymieszać w słoiku z sosem makaronowym.
Do pustego słoika z sosem do makaronu wlej śmietanę, wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby ją wyczyścić.
Na patelnię wlać śmietanę. Wymieszać pozostałe przyprawy i gotowaną kiełbasę. Gotować 10 minut.
Podajemy gorący sos na wierzchu gnocchi ze słodkich ziemniaków lub zwykły makaron, a na wierzchu świeże pomidory, świeża bazylia i parmezan.