Słodkie ziemniaczane Gnocchi z włoską kiełbasą Alfredo

Słodkie ziemniaczane Gnocchi z włoską kiełbasą Alfredo
Słodkie ziemniaczane Gnocchi z włoską kiełbasą Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, śmietanę, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Saag ' s Basil Cracked Pepper Sausage With Sweet Potato Gnocchi, Pieczenie słodkiej włoskiej kiełbasy, pieprzu i ziemniaków, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą I Gnocchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby włoską kiełbasę Alfredo, podgrzać duży ciężki dno patelni na średnim ogniu. Włoską kiełbasę rozbijamy na rozgrzaną patelnię i ciągle mieszamy, aby się rozpadła i dokładnie gotujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usunąć kiełbasę z patelni do miski wyłożonej papierowym ręcznikiem. Odstawić. Na patelni powinno być jeszcze trochę kapieli z kiełbasy na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć cebulę na patelni, aż lekko zmięknie, o 3 protokół. Wymieszać z czosnkiem, grzybami i szpinakiem. Gotuj kolejne 3 minuty, aby zwiędnąć szpinak i pozostawić czosnek, aby uzyskać pachnący. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i wymieszać w słoiku z sosem makaronowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Do pustego słoika z sosem do makaronu wlej śmietanę, wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby ją wyczyścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Na patelnię wlać śmietanę. Wymieszać pozostałe przyprawy i gotowaną kiełbasę. Gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podajemy gorący sos na wierzchu gnocchi ze słodkich ziemniaków lub zwykły makaron, a na wierzchu świeże pomidory, świeża bazylia i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
GnocchiGnocchi
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia27
Magazyn