Słodkie ziemniaczane Gnocchi z klonowym cynamonem szałwiowym brązowym masłem

Słodkie ziemniaczane Gnocchi z Klon cynamon szałwia brązowy masło może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 16 fanów. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka pieprzu, mielonego cynamonu, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Słodkie Ziemniaczane Gnocchi Z Klonowym Cynamonem Szałwiowym Brązowym Masłem, Słodkie ziemniaczane Gnocchi z brązowym masłem i szałwią, oraz Gnocchi ziemniaczane z sosem z szałwii brązowo-maślanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dla Gnocchi: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Przekłuj słodkie ziemniaki widelcem.
Piec słodkie ziemniaki do miękkości i całkowicie ugotowane, między 40 do 55 minut, w zależności od wielkości. Lekko schłodzić.
Pokroić na pół i zgarnąć miąższ do dużej miski. Rozgnieść słodkie ziemniaki i przenieść do dużej miarki, aby upewnić się, że słodkie ziemniaki zmierzyć około 2 szklanki.
Przełożyć tłuczone słodkie ziemniaki z powrotem do dużej miski.
Dodać ser ricotta, sól, cynamon i pieprz i miksować, aż dobrze wymieszane.
Dodać mąkę, 1/2 szklanki na raz, aż miękkie ciasto tworzy. Lekko posmaruj powierzchnię roboczą i umieść ciasto w kulce na powierzchni roboczej. Ciasto podzielić na 6 równych kulek.
Rozwałkuj każdą piłkę w linę o szerokości 1 cala.
Wytnij każdą linę na 1-calowe kawałki.
Obróć gnocchi na zębach widelca.
Przenieś uformowane gnocchi na dużą blachę do pieczenia. Kontynuuj z pozostałymi gnocchi.
Tymczasem przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać gnocchi w 3 partie i gotować do miękkości, ale nadal firma do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 5 do 6 protokół.
Odcedzić gnocchi za pomocą łyżki szczelinowej na blasze do pieczenia. Namiot z folią, aby ogrzać się i kontynuować z pozostałymi gnocchi.
Na brązowy sos maślany: podczas gdy gnocchi są gotowania roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu. Gdy masło stopi się dodać liście szałwii. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając masło, aż piana ustąpi i mleko zacznie brązowieć.
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z cynamonem, syropem klonowym, solą i pieprzem. Ostrożnie, mieszanina będzie bąbelki. Delikatnie wymieszać mieszaninę. Gdy pęcherzyki ustępują, wrzucić gotowane gnocchi w brązowym maśle.
Przenieść gnocchi do naczynia i podawać natychmiast.