Słodkie Polskie Ciasto Wiśniowe

Słodkie Polskie Ciasto Wiśniowe
Słodkie Polskie ciasto wiśniowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 14 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 13 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie Ciasto Wiśniowe Waniliowe, Ciasto Z Maślanką Ze Słodkiej Wiśni, oraz Polskie Ciasto Miodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W misce wymieszać 1 szklankę cukru, mąki, proszku do pieczenia i sody oczyszczonej, aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać pestki wiśni w maśle, aż będą miękkie, posypując je 1 łyżką cukru, 8 do 10 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Uformuj studnię w środku suchych składników i wlej 1/2 szklanki oliwy z oliwek, jajka i jogurt; palcami lekko wymieszaj płynne składniki z mieszanką mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Zeskrobać ciasto do naczynia do pieczenia 9x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Skropić ciasto 1 łyżką oliwy z oliwek, a na wierzchu wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie ustawione i złociste na wierzchu, około 40 minut. Wykałaczka włożona do środka ciasta powinna wyjść czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn