Słodkie Polskie Ciasto Wiśniowe

Słodkie Polskie Ciasto Wiśniowe
Słodkie Polskie ciasto wiśniowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 14 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 13 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie Ciasto Wiśniowe Waniliowe, Ciasto Z Maślanką Ze Słodkiej Wiśni, oraz Polskie Ciasto Miodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W misce wymieszać 1 szklankę cukru, mąki, proszku do pieczenia i sody oczyszczonej, aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać pestki wiśni w maśle, aż będą miękkie, posypując je 1 łyżką cukru, 8 do 10 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Uformuj studnię w środku suchych składników i wlej 1/2 szklanki oliwy z oliwek, jajka i jogurt; palcami lekko wymieszaj płynne składniki z mieszanką mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Zeskrobać ciasto do naczynia do pieczenia 9x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Skropić ciasto 1 łyżką oliwy z oliwek, a na wierzchu wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie ustawione i złociste na wierzchu, około 40 minut. Wykałaczka włożona do środka ciasta powinna wyjść czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn