Słodkie Orzeszki Pekan
Słodkie orzeszki Pekan wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 491 kalorii, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białko jaja, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Orzechy Pekan Pokryte Cukrem, Krokiety Ze Słodkich Ziemniaków W Sezamie, oraz Parmezanem frytki ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Lekko posmarować blachą do pieczenia.
W misce ubić białko do uzyskania piany.
Wymieszać z cynamonem, cukrem, solą i wodą.
Dobrze wymieszać. Wymieszać połówki orzechów pekan, mieszając, aż dobrze pokryte.
Rozłóż na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.