Słodkie Orzeszki Pekan

Słodkie Orzeszki Pekan
Słodkie orzeszki Pekan wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 491 kalorii, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białko jaja, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Orzechy Pekan Pokryte Cukrem, Krokiety Ze Słodkich Ziemniaków W Sezamie, oraz Parmezanem frytki ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Lekko posmarować blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce ubić białko do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać z cynamonem, cukrem, solą i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
4
Dobrze wymieszać. Wymieszać połówki orzechów pekan, mieszając, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów PekanPołówki Orzechów Pekan
5
Rozłóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn