Słodkie Ogórki Z Cukinii
Słodkie ogórki z cukinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 164 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka przypraw marynowanie, ocet jabłkowy, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Ogórki Z Cukinii, Ogórki Z Cukinii, oraz Ogórki Z Cukinii Old Bay.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić cukinię kończy. Cienko pokroić cukinię.
Cebulę obrać i pokroić na pół wzdłuż, a następnie pionowo na cienkie plastry.
Wymieszać cukinię, cebulę i sól.
Odstawić na 30 minut. Dobrze spłukać i osuszyć.
Tymczasem łodyga, nasiona i pokroić czerwoną paprykę w cienkie plastry o długości około 2 cali.
W 4-do 5-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić ocet, cukier, i marynowanie przyprawy do wrzenia.
Dodać paprykę i mieszankę cukinia-cebula.
Zdjąć z ognia i dobrze wymieszać.
Warzywa i płyn łyżka do słoików, przykryć i ostudzić. Chłód co najmniej 24 godziny lub do 6 tygodni.