Słodkie Jabłko Fontina Panini

Słodkie Jabłko Fontina Panini
Słodkie jabłko Fontina Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, chleb broiche, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kiełbasa z kurczaka, masło jabłkowe i Fontina Panini z karmelizowaną czerwoną cebulą, Prosciutto, Fontina i figi Panini, oraz Karczoch I Fontina Panini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: płytkie naczynie do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W dużej misce wymieszać jabłka, 2 łyżki miodu, kardamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ułóż mieszankę jabłek w lekko nakładających się rzędach na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W średnim rondlu, połączyć Limoncello, cukier, 1/2 szklanki wody, pozostałość1 / 4 szklanki miodu i rozmarynu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Zdjąć z ognia i pozostawić niech strome przez co najmniej 10 minut. Odcedzić, zastrzegając rozmaryn i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8
Umyj wnętrze każdego kawałka brioche syropem Limoncello. Następnie warstwa fontina i ćwierć mieszaniny jabłek. Zamknąć kanapki i umieścić w ubitych jaj. Namoczyć obie strony każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
BriocheBrioche
Ser FontinaSer Fontina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Umieść kanapki na stojaku z drutu ustawionego na blasze do pieczenia, aby odsączyć nadmiar jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Rozgrzej nasmarowaną patelnię lub prasę panini. Gotować kanapki, aż równomiernie rumiane z każdej strony. Pokrój na pół i podawaj z pozostałym syropem Limoncello na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dekoruj posypką cukru Turbinado, skórką z cytryny i reserved gałązkami rozmarynu. Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn