Słodkie i słone orzechy przyprawione
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać słodkie i słone przyprawione orzechy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 461 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól koszerną, cukier granulowany, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodkie i słone orzechy i żurawina, Słodko-słony boczek i orzechy, oraz Najlepsze kiedykolwiek Prażone i kandyzowane słodkie i słone orzechy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą silikonową.
W dużej misce, wymieszać cukry, cynamon, sól, i pimenton, aż zostanie połączone i wolne od grudek. W małej misce ubij białko jaja i wodę, aż będzie spienione, ale nie stworzy szczytów.
Dodać orzechy i wymieszać, aby pokryć.
Dodać orzechy do mieszaniny cukru i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Rozłóż orzechy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając, aby zapobiec przyklejeniu.
Niech orzeszki ostygną, rozbijając wszelkie duże kawałki, które się uformowały.