Słodkie i pikantne prażone migdały

Słodkie i pikantne prażone migdały
Słodkie i pikantne prażone migdały to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1103 kalorii, 32G białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cukru, ekstrakt waniliowy, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Pikantno-Słodkie Prażone Migdały, Słodkie Pikantne Smokey Prażone Migdały, oraz Słodkie i pikantne Chińskie pięć przypraw prażone migdały dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Lekko posmaruj patelnię z galaretką 10x15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Połączyć białko jaja i wanilii w dużej misce; ubić do piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać migdały i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
4
Wlać migdały do sitka siatkowego, aby odsączyć nadmiar płynu, 5 do 10 minut. Powrót napięte migdały do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W misce wymieszać cukier biały, cukier brązowy, cynamon, chili w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Posypać mieszaninę cukru na migdały i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
7
Nakrętki rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
GalaretkaGalaretka
OrzechyOrzechy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec, mieszając co 20 minut, aż przyprawa przylgnie do migdałów, około 1 godziny. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia39
Magazyn