Słodkie i pikantne nachos wołowe

Słodkie i pikantne nachos wołowe
Słodkie i pikantne nachos wołowe to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 622 kalorie, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz salsę, awokado, SOS enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło jabłkowe można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Jabłkowym Masłem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Tajskie Nachos Wołowe, Crockpot Barbacoa wołowina i zabójcze pikantne Nachos, oraz Słodkie i pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą.

Instrukcje

1
Wlać sos enchilada i masło jabłkowe do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieścić w nim pieczeń wołową, a następnie pokrojoną w plasterki cebulę, czosnek, sól i czerwony pieprz. Przykryć i obrócić garnek na wysokości przez 4 do 5 godzin, aż wołowina się rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Używając dwóch widelców, rozdrobnić pieczeń wołową do sosu, i pozostawić na ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
SOSSOS
4
Na Nachos wołowe: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż chipsy tortilla na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać połowę sera na wierzchu i piec przez 3 do 5 minut, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Chili con carne pokroić na frytki, a pozostały ser posypać gorącą wołowiną. Top z dodatkowymi dodatkami i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili Con CarneChili Con Carne
SerSer
FrytkiFrytki
WołowinaWołowina

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn