Słodkie i pikantne nachos wołowe to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 622 kalorie, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz salsę, awokado, SOS enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło jabłkowe można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Jabłkowym Masłem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Tajskie Nachos Wołowe, Crockpot Barbacoa wołowina i zabójcze pikantne Nachos, oraz Słodkie i pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą.
Instrukcje
1
Wlać sos enchilada i masło jabłkowe do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Masło Jabłkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Umieścić w nim pieczeń wołową, a następnie pokrojoną w plasterki cebulę, czosnek, sól i czerwony pieprz. Przykryć i obrócić garnek na wysokości przez 4 do 5 godzin, aż wołowina się rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa
Papryka Czerwona
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Używając dwóch widelców, rozdrobnić pieczeń wołową do sosu, i pozostawić na ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa
SOS
4
Na Nachos wołowe: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż chipsy tortilla na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Posypać połowę sera na wierzchu i piec przez 3 do 5 minut, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Chili con carne pokroić na frytki, a pozostały ser posypać gorącą wołowiną. Top z dodatkowymi dodatkami i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.