Słodkie i pikantne mrożone lody jogurtowe

Słodkie i pikantne mrożone lody jogurtowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj słodkie i pikantne mrożone lody jogurtowe. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 596 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sok z cytryny, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody jogurtowe mrożone z bananami i sosem czekoladowym, Pikantny Mrożony Jogurt Grecki, oraz Pikantny Mrożony Jogurt Grecki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu dodać wiśnie, cukier i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Gotować, aż zmniejszy się, a płyn będzie lekko syropowaty, Około przez 8 do 10 minut. Wymieszać skórkę z cytryny i zdjąć z ognia. Zmiel mrożony jogurt na 4 porcje i polej syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, RozmrożoneMrożone Niesłodzone Pokrojone Brzoskwinie, Rozmrożone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Udekoruj kandyzowanym imbirem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Ułóż tacę na ciastka papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Połącz 1 szklankę wody i 1 szklankę cukru w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i dodać imbir. Gotować przez około 5 minut, a następnie wyjąć imbir na tacę z ciastkami. Na gorąco dodać 1/4 szklanki cukru i wymieszać. Oddzielić plastry imbiru i posypać pozostałą 1/4 szklanki cukru. Schłodzić przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn