Słodkie i pikantne krótkie żeberka Tacos

Słodkie i pikantne krótkie żeberka Tacos
Przepis słodkie i pikantne krótkie Tacos żeber może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 7 godzin i 40 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1525 kalorii, 53g białka, oraz 127 g tłuszczu na porcję. Na $5.6 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka meksykańskiej cremy, ocet jabłkowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker słodkie i pikantne krótkie żeberka Tacos z sezamowym Guacamole, Słodkie i pikantne żeberka, oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Namoczyć ancho chiles we wrzącej wodzie, aż zmiękną, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Odcedzić i wyrzucić płyn.
4
Przełożyć zmiękczone chiles do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj cebulę, czosnek, brązowy cukier, ocet jabłkowy, bulion wołowy, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Żeberka osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
7
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu aż do gorąca, ale nie palenie. Brąz żebra w 3 partiach, obracając się od czasu do czasu, około 7 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przenieś rumiane żeberka do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
9
Polać sosem żeberka (płyn powinien sięgać około połowy boków mięsa),
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
10
przykryć i gotować przez 7 godzin na wysokiej aż bardzo miękkie. Żeberka lekko ostygną w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
11
Żeberka wyjąć z sosu. Wyrzucić kości i rozdrobnić mięso do dużej miski. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Sos wymieszać z mięsem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Łyżka mięsa i sosu do ciepłych tortilli kukurydzianych i służyć z meksykańskiej crema i posiekanej świeżej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
świeża Kolendraświeża Kolendra
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn